Northern wedding stories
Northern wedding stories
Northern Wedding Stories

Northern Wedding Stories

Blomsterbåge

Något som verkligen blivit allt mer populärt senaste åren är blomsterbågar och jag förstår helt varför! Jag själv drömmer om att ha en framme vid altaret som man sen tar med sig och ställer bakom brudparets plats på middagen. En fin detalj som ramar in brudparet och sätter det där ”lilla extra”.

Olika varianter

Såklart kan man även få beslutsångest här, för det finns sååå många olika fina varianter. Eller om man inte gillar bågen men ändå vill ha något bakom sig så kanske en blomstervägg kan passa bättre? Jag föredrar nog bågen då jag älskar den bohemisk/industriella stilen den kan ge. Runda, kvadratiska, hexagon eller kopparrör. Med eller utan tyg. Helt täkt av blommor eller inte osv.
Vilken stil är din favorit?

Jag har faktiskt varit lite sugen på att göra kanske två eller tre varianter och hyra ut till brudpar, skulle det kanske vara intressant för någon?

Lämna ett svar