Föreviga det finaste du har

Sanna melander photography

Vår stund tillsammans

Har du nånsin sagt ”jag önskar vi hade
en tavla på hela familjen”? Eller önskar
mormor nya bilder på barnbarnen?
Nu är det dags att vi fixar det! 

Jag fotograferar nyfödda, smash the cake, julkort eller dop. Vi fotar ca en timme utomhus på en plats vi valt ut innan, eller hemma hos er. Först på barnet/syskonen sen avslutar vi med hela familjen. Vi busar och fångar alla naturliga stunder och jag lovar er både en och flera bilder som speglar era lyckliga barn och ni som familj. Efteråt får alltid barnen en chokladmedalj som pris för att jag fick dela denna stunden tillsammans med er och ni får inom två veckor 15 digitala och redigerade bilder i ett vackert webbgalleri.

Barnfotograf umeå

Bokning/pris

Vi fotar utomhus året runt. På vintern använder vi oss av lager på lager och värmepåsar och många lekpauser. Vill man boka en ”Smash the cake” fotografering inför 1års kalaset så bokar jag en lokal ni får komma till och så ingår en tårta och dekorationer. (Oavsett bokning så kom alltid ihåg att skriva om olika allergener.) 

Ca en timmes fotografering, 15 digitala redigerade filer

TAACK snälla Sanna för den fina stunder tillsammans! Hon somnade i bilen direkt sen påväg hem. På kvällen frågade hon när du skulle komma och hälsa på så vi kunde fotografera igen.”

Familjefotografering, Vindeln 2019.

Kontakt

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR: