Northern wedding stories

Gravidfotograf Umeå

En graviditet är bland det största vi är med om i livet och detta är ett magiskt tillfälle att fånga året om. Jag fotograferar gravidporträtt utomhus bland noga utvalda miljöer som du trivs i och som speglar dig. Jag har en garderob med ett flertal klänningar som utökas ständigt som du kan låna till detta tillfälle. Från vecka 30 är det perfekt att föreviga magen men det väljer du vad du känner dig bekväm med. För det är just det denna stund handlar om, att du ska få en lyxig stund för dig själv och bara tänka på dig och er bäbis och jag jobbar hårt för detta och att du ska känna dig bekväm under hela tiden vi har tillsammans. Vill ni ha med pappan på några kort så kan vi självklart ordna det. För mer info, fyll gärna i kontaktformuläret nedan så återkommer jag inom 1-3 dagar!

"Föreviga de viktigaste stunderna i livet,
dom kommer inte igen"

Gravidfotografering Umeå
gravidfotograf umeå
MITT KONCEPT

SANNA MELANDER PHOTOGRAPHY

Jag fotograferar dokumentärt oavsett om jag fotar bröllop, familjer eller gravida. Jag väljer miljöer som ger ett starkt intryck och min redigeringsstil matchar min bildstil och allt detta tillsammans ger er något utöver det vanliga.

gravidfotograf umeå

VÅR/SOMMAR

Under sommaren är det vackert att föreviga din mage barfota på en strand eller i solnedgången. Sommaren är den populäraste tiden så boka långt i förväg då jag endast tar emot ett fåtal gravidfotograferingar under juni-augusti eftersom jag även fotar bröllop varje helg dessa månader.

Gravidfotografering umeå

HÖST

Hösten är som vi alla vet en färgglad och vacker årstid där det är vackert att fota i skogen eller i en park bland alla vackra löv. Här kan vi använda oss av stickade tröjor och får en mysig känsla i bilderna.

VINTER

Vintern är min absoluta favoritårstid att fota gravida. Den krispiga snön ger något alldeles extra, och joho! Att vi kan använda långa vackra klänningar ändå! Vi fotar kortare stunder med många värmepauser, har värmepåsar under ditt underställ och du kommer inte frysa det minsta!

Din investering

Klänningar & blommor

Jag har ett flertal lyxiga klänningar du kan välja bland och det ingår alltid antingen en bukett eller blomsterkrans efter säsong till din fotografering.

Gravidfotografering vinter

Noga utvalda platser

Stranden, klippor eller på en blomsteräng? Vi väljer platsen utefter hur du är som person. 

En lyxig stund för dig själv

Ta denna fotografering till att ha en stund för dig själv. Som du sedan kan titta tillbaka till och minns vilket mirakel ni gått igenom.

DIN INVESTERING

LEDIGA TIDER SeEPTEMBER
TVÅ TIDER LEDIGA 90%
LEDIGA TIDER JOKTOBER-DECEMBER
4 TIDER LEDIGA 70%
Northern wedding stories

© Sanna Melander, Northern Wedding Stories 2020